Ga naar hoofdinhoud
Werkzaamheden

Als (junior) consultant werk je in een enthousiast team van collega’s met verschillende achtergronden die hetzelfde doel hebben: het duurzaam gebruik van biogrondstoffen. Je zult je academische achtergrond gebruiken in afwisselende projecten, waardoor je uitgroeit tot een expert in de duurzame bioeconomie. Je wordt uitgedaagd door in teams aan gevarieerde projecten te werken zoals bijvoorbeeld techno-economische evaluaties, LCA’s, of het stimuleren van de marktintroductie van circulaire oplossingen, in grote internationale projecten en lokale projecten in Nederland. Door middel van rapporten en presentaties adviseer je toonaangevende publieke en private klanten. Je hebt daarbij oog voor maatschappelijke thema’s en zorgt ervoor dat de duurzaamheid van de gehele keten wordt gegarandeerd.


Organisatie

Het werkveld van BTG is volop in beweging en daarom zoeken we uitbreiding van ons consultancy team. Er zijn oplossingen nodig om fossiele grondstoffen te vervangen en het is duidelijk dat biogrondstoffen hierin een belangrijke rol spelen, zowel voor chemie als voor energie. BTG Biomass Technology Group bv (BTG, www.btgworld.com) is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf en ondersteunt de realisatie van biobrandstoffen en bioenergie productie en de bioeconomie, zowel in Nederland en Europa als daarbuiten.

Profiel

We zoeken voor deze functie een kandidaat met interesse in technologie en een universitaire opleiding, bijvoorbeeld met een achtergrond in chemie, procestechnologie, milieukunde of een soortgelijke opleiding. Je bent pas afgestudeerd of gepromoveerd, of je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Daarbij beschik je over de volgende eigenschappen:
• Affiniteit met chemie, technologie, en duurzaamheid
• Een brede interesse met behoefte aan diepgang
• Een sterk analytisch vermogen
• Werkt graag in teamverband, zowel intern als in internationale teams
• Vindt het leuk om aan meerdere afwisselende projecten te werken
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels

Ons aanbod

Een afwisselende functie bij een (inter)nationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van de bio-based economy. Werken in een collegiaal team, waarin je veel kansen krijgt om je snel persoonlijk te ontwikkelen. Op kantoor heerst een prettige en informele werksfeer, met ruimte voor eigen creativiteit en initiatief.

Procedure

Wil jij solliciteren op deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 15 juli 2024 naar secretariaat@btgworld.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Douwe van den Berg of Jurjen Spekreijse (secretariaat@btgworld.com of 053 - 486 1186).

Download deze vacature als pdf.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top