Ga naar hoofdinhoud

Gefinancierd door het Horizon 2020 project Allthings.bioPRO zal een collectie van bijdetijdse, attractief vormgegeven en interessante media worden opgebouwd om burgers te helpen met kennis en vertrouwen om te gaan met de wereld van de bioeconomie. Deze artikelen en interactieve media komen beschikbaar op de vernieuwde website www.allthings.bio.

Het project richt zich op vier thema’s, namelijk 1) biobased voedselverpakkingen, 2) duurzame mode, 3) biobased producten voor kinderen en op school, en 4) werk en carrière in de bioeconomie. Je kan meer te weten komen en op de hoogte blijven van het AllThings.Bio project door te kijken naar onze (engelstalige) projectvideo, of door ons te volgen op de sociale media FacebookTwitter en LinkedIn.

In het project is recent een co-creatie proces gestart om samen met burgers een serieus spel (serious game) en een mobiele app te ontwikkelen: onze projectpartners zijn in diverse regio’s en ook in Nederland inmiddels hard aan het werk om de verwachtingen van burgers en hun belangrijkste zorgen met betrekking tot de bioeconomie in kaart te brengen.

Wil jij hier ook bij betrokken zijn? Neem contact op of meld je aan bij onze gemeenschap!

 

AllThing.bioPRO heeft financiering ontvangen van de Bio Based Industries Joint Undertaking (BBI JU) in het kader van het Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie (subsidieovereenkomst no. 887070).

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top