Ga naar hoofdinhoud
Organisatie

Het werkveld van BTG is volop in beweging en daarom zoeken we uitbreiding van ons consultancy team. Er zijn oplossingen nodig om fossiele grondstoffen te vervangen en het is duidelijk dat biomassa hierin een belangrijke rol zal spelen als groene grondstof voor materialen en geavanceerde brandstoffen. BTG Biomass Technology Group B.V. is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van bioenergie en biobased materialen en ondersteunt de realisatie daarvan in Nederland en daarbuiten.

Werkzaamheden

Als (junior) consultant werk je in een enthousiast team van collega’s met verschillende achtergronden die hetzelfde doel hebben: duurzaam gebruik van biomassa. Je zult waardeketens helpen ontwikkelen en doorrekenen, waardoor je uitgroeit tot een expert in duurzame toepassingsmogelijkheden van biomassa. Je wordt uitgedaagd door in verschillende teams aan gevarieerde projecten te werken zoals bijvoorbeeld techno-economische evaluaties, LCA’s of het maken van sector analyses in grote Europese projecten of lokale projecten in Nederland. Je brengt verschillende partijen samen om belemmeringen weg te nemen en ontwikkelt expertise op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Daarnaast adviseer je publieke en private klanten door middel van rapporten en presentaties op basis van je bevindingen.

Profiel

We zoeken voor deze functie een kandidaat met een universitaire opleiding op het gebied van energie, milieu, chemie, biotechnologie of een vergelijkbare richting. Je bent pas afgestudeerd of gepromoveerd, of je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Daarbij beschik je over de volgende eigenschappen:
• Je hebt affiniteit met duurzaamheid en innovatie
• Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen
• Je organiseert graag bijeenkomsten en begrijpt het belang van verschillende partijen
• Je vindt het leuk om in meerdere en wisselende projecten te werken
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
• Je werkt graag in teamverband
• Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels

Ons aanbod

Een afwisselende functie bij een (inter)nationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van de biobased economy. Je werkt in een collegiaal team, waarin je veel kansen krijgt om je snel persoonlijk te ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om deels thuis te werken. Op kantoor heerst een prettige en informele werksfeer, met ruimte voor eigen creativiteit en initiatief.

Procedure

Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 19 april 2022 naar secretariaat@btgworld.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Douwe van den Berg of Jurjen Spekreijse (secretariaat@btgworld.com of 053 - 486 1186).

Download hier de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top