Ga naar hoofdinhoud

De industrie staat voor grote uitdagingen. Hoe kunnen processen worden verduurzaamd? Het gebruik van aardgas en andere fossiele brandstoffen moet worden teruggebracht om te voldoen aan de klimaatdoelstellingen van Parijs. Hier wordt strak beleid op gevoerd. De oorlog in Oekraïne en de daarmee verbonden energiecrisis maakt actie nog urgenter. In het Europese RE4Industry-project zijn de belangrijkste beleidsontwikkelingen in kaart gebracht die relevant zijn voor de sector. Ook zijn concrete cases in de grote procesindustrie doorgerekend waarin processen zijn verduurzaamd.

Op de bijeenkomst van 21 februari zullen de resultaten van het project worden gepresenteerd die relevant zijn voor de Oost-Nederlandse procesindustrie. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Oost-Nederlandse samenwerkingsverband voor duurzame energie BEON, samen met het NL- projectteam van het Europese project RE4Industry, en is open voor partijen die betrokken zijn bij de verduurzaming van de industrie in Oost-Nederland. De bijeenkomst wordt afgerond met een rondleiding door de brouwerij.

Download het programma hier.

Interesse? Aanmelden kan bij secretariaat@btgworld.com.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst wordt gesponsord door de Europese Commissie via het RE4Industry project (Grant No 952936). Aan het aantal personen is een maximum verbonden. De organisatie houdt zich het recht voor een selectie te maken.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top