Ga naar hoofdinhoud

Profiteer ook van de ervaring van BTG in het ontwerpen en ontwikkelen van een succesvolle technologie. BTG-RTD kan de ontwikkeling van uw bio-based chemische processen ondersteunen en conceptuele en basis ontwerpen leveren, met name voor de omzetting van biomassa en residuen, en het opwaarderen naar biobrandstoffen en bio-based producten. Bovendien bieden de uitgebreide kennis en faciliteiten van BTG-RTD de mogelijkheid om contractonderzoek uit te voeren. Bijvoorbeeld voor hydrotreating, hoge druk (katalytische) processen, vloeistof-vloeistof extractie, sub- en superkritische water condities, electro-katalytische processen, en thermochemische onzetting van biomassa en residuen. Er zijn mogelijkheden van labschaal tot pilot schaal.

Een tweede mogelijkheid om van onze ervaring te profiteren is via een technische due diligence. Door zelf het proces van technologieontwikkeling te doorlopen, en met succes de snelle pyrolyse op te schalen, kent BTG alle haken en ogen van nieuwe technologie-ontwikkeling. Dankzij deze ervaring gecombineerd met een kritische blik heeft BTG de laatste jaren vele due diligence opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd.

Ten slotte biedt ons analyse lab een breed scala aan chemische en fysische analyses. Bovendien bieden wij een reeks op pyrolyse gebaseerde producten aan, die u kunt bestellen voor uw eigen analyses en evaluaties.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Of heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top